marți, 20 septembrie 2011

Anahi demna de admirat pt...

Cantareata mexicana, Anahi, este demna de admirat pentru curajul ei si vointa pentru a rezolva problema in legatura cu  anorexia. Acum, după ce a petrecut atât de mulţi ani pentru a se  recupera in totalitate , îndrăzneşte să vorbească în public, pentru a evita fete tinere cu aceleaşi probleme sa cada atat de adanxc in aceasta capcana.
Potrivit Univision.com, protagonista din telenovela, "Dos hogares", vorbeşte despre cum s-a obisnuit cu fizicul sau ,in punctul in care inima sa a incetat sa mai bata timp de 8 secunde.
În urma acestui eveniment a realizezat suferinţa părinţilor sai, si a decis să pună capăt acestei probleme si sa inceapa cu adevarat recuperrarea sa.
Această mărturie, parte din "Obsession, cuerpos que grian" face parte din capitolul despre anorexie si bulimie, care va fi difuzat în America.
Acest program are ca scop să facă societatea sa fie conştienta de problemele pe care standardele actuale de moda poate provoca. 
Este important ca celebrităţi, cum ar fi Anahi, sa marturiseasca pentru fetele ,si parintii lor sa-si dea seama ca fiecare trebuie sa se accepte asa cum este.
 Bravo Anahi pentru curajul tau în a vorbi despre problema aceasta.
Sursa: impre.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu